Συλλυπητήριο μήνυμα απο τον Α.Ο ΖΑΡΟΥ, για το θάνατο του Αλπαντάκη Γιάννη (κουρέα)

2020-01-27

Με ένα συγκινητικό κείμενο, στέλνει τα συλλυπητήρια της η Διοίκηση του Α.Ο ΖΑΡΟΥ, για τον θάνατο ενός εκ των πρωτεργατών για την δημιουργία της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η Διοίκηση του Α.Ο ΖΑΡΟΥ και όλοι οι φίλοι της ομάδας του χωριού μας, οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα συλλυπητήρια μας προς τους οικείους του Ιωάννη Αλπαντακη, που σήμερα τάφηκε σε ηλικία 84 ετών, στο χωριό του, τον Ζαρο. Ο Ιωάννης Αλπαντακης ,γνωστός σε όλους ως ο "κουρέας του Ζαρου" , είχε και άλλη μια ιδιότητα , από την οποία ξεκίνησε να χτίζεται η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Ζαρου. Μαζί με μια παρέα ανθρώπων,-φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου- δημιούργησαν την πρώτη ομαδα του Ζαρου, το 1969. Στις αλάνες, με πολλή αγάπη για το ποδόσφαιρο. Χωρίς καταστατικό και επισημότητες, χτίστηκε η ομάδα του χωριού η οποία συνεχίζει τη δράση της έως σήμερα, χαρίζοντας χαρές και λύπες στους φίλους της! Ο Γιαννης Αλπαντακης ήταν πρωτεργάτης σε αυτήν την προσπάθεια ,λειτουργώντας ως συντονιστής (πρόεδρος) της προσπάθειας.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε και αιωνία του η μνήμη! "

Εκ της Διοικήσεως

panorizanews@gmail.com
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε