Κάτι καινούριο ξεκινάει στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού

2021-03-09

Η καραντίνα και το κλείσιμο των γηπέδων δεν σταμάτησε την Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ζαρου, η οποία έκανε το πρώτο μικρό βήμα για την ιδέα του Αθλητικού Πολιτιστικου Κέντρου.

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού και επίσης ομόφωνη γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου Ζαρου, παραχωρείται για 50 χρόνια το κτίριο των πρώην Σφαγείων Ζαρου, στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρου. Η αίτηση για παραχώρηση βρήκε άμεσα ανταπόκριση και η ιδέα για διαμόρφωση του κτιρίου και του προαύλιου χώρου σε αθλητικό-πολιτιστικο κέντρο, ξεκινάει από απόψε να γίνεται προσπάθεια., αναφέρει δε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Ομάδας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

"Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη τοπικού και δημοτικού Συμβουλίου για την θετική ψήφο τους στο αίτημα μας, αλλά και τον τοπογράφο Αλέξη Αλεβιζακη για το τοπογραφικό διάγραμμα που έκανε αφιλοκερδώς. "

ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι τα Σφαγεία Ζαρου έχουν παύσει την λειτουργία τους για περισσότερα από 15 χρόνια , ενώ χτίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του '70. Βρίσκονται στην είσοδο του χωριού σε συνολική έκταση 1032 τ. μ.

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

"Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Α. Ο ΖΑΡΟΥ είμαστε χαρούμενοι και παράλληλα αισιόδοξοι για την πορεία της ιδέας αυτής, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας μας και ήδη από σήμερα ξεκινάμε προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση", τονίζει κλείνοντας η ανακοίνωση της Διοίκησης.

panorizanews@gmail.com
Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!